У дома> Новини> Високо преживяване, участък в лед и снежна промишленост Zhangjiakou

Високо преживяване, участък в лед и снежна промишленост Zhangjiakou

April 03, 2023
Zhangjiakou City, Hebei Province, “focus on the post-Olympic economy, open development of the ice and snow industry” under the title of Hebei Zhangjiakou Ice and Snow Industry Expo in 2023.3.31 to 4.2 in Zhangjiakou City, High-tech Zone, Индустриален парк за ледени и снежни спортове.
  • Организатори на изложби
This exposition is the first provincial ice and snow-themed exposition approved by the Hebei Provincial Party Committee and Provincial Government, organized by the Hebei Provincial Department of Industry and Information Technology, the Hebei Provincial Sports Bureau, Zhangjiakou Municipal People's Government, and the Hebei Provincial Асоциация за лед и снежни спортове.
exhibition(3)
ski exhibition
  • Концепция за изложба
В съответствие с концепцията за „ръководена от правителството, пазарна работа, социално участие“, придържаща се към „изложбата, докинг, освобождаване, опит“ четири в едно, ще бъде съсредоточено върху насърчаването на международното сътрудничество в индустрията за сняг и лед, Да се ​​насърчава международният и вътрешен обмен и споделяне на нови технологии, нови продукти, нови модели и нови постижения, за да се осигури платформа за изложбата, показването, предлагането и търсенето на докиране на предприятията за сняг и лед.
  • Цел на изложбата
Фокусът е върху насърчаването на международното сътрудничество в ледената и снежната индустрия, улесняване на споделянето и обмена на нови технологии, продукти, режими и постижения у дома и в чужбина и предоставяне на специализирани и интернационализирани услуги за ледената и снежната индустрия.
  • Нашата цел
Нашите марки са високо изживяване и безплатно покритие, а нашите продукти са ски дрехи , ски каски, ски оборудване и т.н. Целта на тази изложба е да публикува имиджа на марката на компанията, да популяризира продажбите на нови ски облекло, близък контакт с потребители, докинг клиенти.
exhibition
exhibition(2)
Свържете се с нас

Author:

Mr. highexperience

Phone/WhatsApp:

18611755981

Популярни продукти
You may also like
Related Categories

Изпратете имейл до този доставчик

Предмет:
електронна поща:
съобщение:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

We're like a functional clothing store .The company mainly produces ski clothes, ski trousers, ski helmets, ski glasses, ski protective gear, ski gloves, ski hats, ski face protection, ski helmets, ski goggles, ski protective gear and other продукти. Всички са функционални дрехи за дрехи за...
Newsletter
Call us
18611755981
електронна поща
562466032@qq.com
адрес
Room 3-3081, Unit 2, No 17 of Ritan North Rd, Chaoyang district, Changchun, Jilin China

Copyright © 2024 ZhongRuiAoBo Technology Co.,Ltd Всички права запазени.

Copyright © 2024 ZhongRuiAoBo Technology Co.,Ltd Всички права запазени.

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам